Sukrin, et naturlig alternativ til sukker

SukrinDet har vært mye fokus på den skadelige virkningen av sukker de siste årene. Så mange som 85 % av befolkningen er opptatt av å begrense sitt sukkerinntak. Samtidig er mange skeptiske til de kunstige søtningsmidlene. Nå trenger du ikke å bekymre deg lenger.

Sukrin gir deg den ekte smaken av sukker uten ulempene, og er i tillegg 100% naturlig. Det inneholder ingen kalorier, men har sukkerets konsistens og knaser i tennene på samme måte. Sukrin har ca 75% av søtsmaken til vanlig sukker.

Sukrin har vært brukt i matvarer i Japan og USA i en rekke år.

Sukrin er et 100% naturlig og økologisk produkt, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i bl.a. pærer, meloner og sopp, og har således blitt spist av oss mennesker i lang tid.

Tidligere i sommer ble det publisert en studie som viser at Sukrin virker som antioksidant i kroppen, og kan beskytte mot skader på blodårene som følge av høyt blodsukker. Dette viser at Sukrin er gunstig både ved forebygging og behandling av diabetes.

Vil du lese mer om sukrin? www.sukrin.no

Sukrin og coucous får man kjøpt i helsekostbutikker.

Basert på artikkel skrevet av Line Holdal, Lilalife.no

Se også Dag Viljen Poleszynskis artikkel:
http://www.matoghelse.no/mat/2007/04/19/erytritol-sukkeralkohol-som-ikke-skader-helsa.aspx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.