Bli med til Spania da vel

Når man jobber som terapeut og går utenfor de vanlige anbefalinger er det godt å ha et miljø der vi kan treffes og dele erfaringer, samtidig som man får nytt påfyll av faglig kunnskap og kan fortsette å fordype seg som terapeut. Anette Moen

Høsten 2012 fikk jeg en kraftsvikt i høyre side der jeg ikke klarte å løfte noe med min høyre arm. Etter å ha vært en kasteball mellom ulike sykehus med flere diagnoser, komplisert migrene, endometriose, Borelia, osv. begynte jeg å søke selv og fant Tunsberg Medisinske.

Vi har fått Anette Moen til å reklamere litt for våre samlinger i Spania, og forteller hvorfor hun synes det er så viktig å delta. 

Januar 2015 startet jeg med kostholdsveileder, noe som var veldig nyttig og interessant. Jeg sluttet i min jobb som Direktør for driftsavdelingene på Farris Bad sommeren 2015.

Høsten 2015 startet jeg opp på ernæringsterapi og åpnet en velværecafé. Der lager vi mat ut i fra prinsippene som jeg ønsker å leve etter. Helsen har blitt bedre underveis og jeg har hatt mitt eget helseprosjekt mens jeg har studert og lært.

I 2016 meldte jeg meg på faglig oppdatering for kostholdsveiledere og ernæringsterapeuter. Jeg reiste ned uten å kjenne andre enn vår flinke lærer Jens, men dette ble en fantastisk uke.

Min første aleneuke på «ferie» uten mann og barn! De klarte seg fint hjemme uten mor, og far lærte å flette hår på YouTube. I løpet av denne ukene fikk jeg faglig påfyll, møtte andre som var opptatt av helse og ernæring og fikk mange nye bekjentskaper, som har betydd mye for meg videre.

Når man jobber som terapeut og går utenfor de vanlige anbefalinger, er det godt å ha et miljø der vi kan treffes og dele erfaringer, samtidig som man får nytt påfyll av faglig kunnskap og kan fortsette å fordype seg som terapeut.

Jeg har satt av en uke i året til å fortsette å delta slik at jeg som terapeut ikke stopper opp, men gir meg selv egentid, der jeg kan fylle på med mer lærdom, positiv energi, og kan diskutere ulike problemstillinger der man som terapeut kan stoppe opp og trenger litt andres synspunkter.

Velværecafeen jeg åpnet går veldig bra. Jeg har nesten ikke hatt tid til å markedsføre våre helsetjeneseter da listene har vært ganske fullbooket. Denne høsten satser jeg videre og utvider matkonseptet og helsetjenestene. Jeg har ansatt 2 nye personer så nå er vi et team på 11 personer der 3 personer leier seg inn og resten er ansatt i mitt selskap. Jeg ønsker selv å jobbe enda mer mot helsetjenestene og holde foredrag. Jeg har flere som har booket inn dager for høsten på foredrag, og der ønsker jeg å få de siste oppdateringene om magnesiumprotokollen og SIBO.

Håper flere ser verdien i faglig oppdateringskurs slik at Tunsberg Medisinske Skole kan fortsette å arrangere disse turene.

I en hektisk hverdag er det viktig å sette av tiden til oppdateringer og samtidig stifte nye bekjentskaper slik at vi kan samarbeide og hjelpe enda flere til å bli friske. Unner ingen å være i kasteballsystemet der ingen tar tak og jobber med årsak. Kun demping av symptomer.

Les mer om Samling i Spania høsten 2018 
Les mer om With Love by Moen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.